Payudara MontokLE'LAN VITAL BUST SERUM

MENAMBAH SAIZ PAYUDARA DARI MINGGU PERTAMA PENGGUNAAN!!
APAKAH YANG MEMBUAT L'ELAN VITAL BUST SERUM JAUH LEBIH BERKESAN BERBANDING DENGAN KRIM PENYERLAH PAYUDARA YANG LAIN DI PASARAN SEKARANG?


Rawatan penemuan baru kecantikan payudara menggabungkan:


-Pueraria Mirifica, terbukti secara saintifik sebagai herba yang mengangkat dan menegangkan payudara serta merangsang perkembangan payudara kepada potensi sepenuhnya.


-Dengan teknologi NANO yang mengurangkan saiz komposisi aktif kepada 2000 kali lebih kecil daripada liang roma kulit untuk penyerapan serta-mertaPenyelidikan teliti ekstrak Pueraria Mirifica


Di dalam pasaran hari ini, memang terdapat banyak krim penyerlah payudara yang menggunakan Pueraria yang terbukti secara klinikal dapat menegang dan menyerlah kan kecantikan payudara.


Namun demikian,Pueraria Mirifica yang di gunakan dlam serum ini adalah spesies khas dan terpilih, dan ekstrak nya di simpan untuk satu jangka masa tertentu agar ia menjadi matang dan mengumpul kuantiti sebatian aktif yang di perlukan untuk memberi kesan yang terbaik.


Kesan hebat melalui teknologi Nano yang cemerlang!


Setakat ini , tiada krim yang mampu memberikan kesan sehebat L'elan Vital Bust Serum.


Gunakan L'elain Vital Bust Serum dan alamilah kehebatan nya!!


Dengan teknologi pemprosesan Nano, sebatian aktif serum ini di pecah-pecahkan menjadi zarah-zarah saiz nano 2,000 kali lebih halus daripada liang-liang bulu roma kulit.Justeru itu, serum ini dapat di serap terus oleh payudara dan memberikan kesan 'mengangkat' yang lebih cepat!


Pesanan !! Sebelum menggunakan nya, tandakan kesan titik di tulang selangka dan ukur dari titik ini hingga ke tengah-tengah puting. Ukur jarak ini semula selepas menggunakannya!!Cara Urutan
KANDUNGAN AKTIF:


Ekstrak Pueraria Mirifica:

* Bahan aktif membesarkan payudara yang juga membantu mendapatkan bentuk badan yang cantik.

Kigelia Africana:


* Bahan aktif membesarkan payudara.


Vitamin E:


* Bahan anti-oksida terbaik yang menjaga membran sel dan lain-lain bahagian mudah larut lemak dalam badan. Baik untuk kulit, membantu memulihkan luka, dan menambah kesuburan wanita.


FUNGSI:


* Memanjangkan pembuluh susu, merangsang dan mengembangkan tisu lemak untuk payudara yang lebih tegang, berisi dan montok.


* Menyeimbangkan kolagen dan hormon wanita & kelenjar, serta menghasilkan sel kulit baru untuk payudara yang lembut dan cantik.


* Menghasilkan kesan yang dapat dilihat antara 1 hingga 3 bulan, dan pembesaran payudara antara 1 hingga 3 inci.


* Mempunyai sifat melawan penyakit kanser payudara, serta menghalang menopouse dan osteoporosis.

* Menyerap jauh lebih ke dalam. Lebih pekat, berbau wangi serta lembut dengan tekstur yang tidak melekit dan tidak mengotorkan pakaian anda.


* Menghalang pembentukan selulit seawalnya.PENGGUNAAN:


* Gunakan 2 kali sehari, pagi dan malam selepas mandi.


* Dengan krim yang cukup di atas tapak tangan (sebanyak duit 1 sen), sapukan atau oleskan di payudara menghala ke atas antara 3 sehingga 5 minit sehingga krim terserap sepenuhnya.


* Jangan dicuci atau dilapkan, sebaiknya biarkan sehingga waktu mandi berikutnya.Hasil mengangkat dan mengetal payudara yang dramatik!

Payudara yang kendur serta-merta di angkat semula! dalam masa 2 minggu, hasil dari kalangan pengguna menunjukkan kenaikan paras payudara yang hebat antara 1- 2 cm.


Penggunaan berterusan selama 4 minggu menunjukkan kenaikan paras payudara sehingga 3cm (hasil mungkin berbeza bergantung kepada tahap kekenduran payudara!!)Payudara yang lebih penuh dan montok menawan!


Pembesaran payudara yang nyata dari minggu pertama. Selepas rawatan selama 1 - 2 bulan, hasil dari kalangan pengguna menunjukkan pembesaran sebanyak 1/2 - 1 1/2 mangkuk!


Pemindahan lemak untuk tubuh yang lebih langsing!Semasa rawatan pembesaran payudara, lemak yang berlebihan daripada bahagian sisi tubuh 'berpindah' kearah payudara, menjadikan nya lebih penuh dan montok.


Harga RM85.00


SiLa MaSukKaN PeSaNaN AnDa Di SiNi

Name:
Email Address:
Contact No.:
Product :
Paste your payment here :
Address :

This online form was provided by Freedback.

Kalau Followers kat sini..dapat diskaun dari saya