Inchloss Felinna




RAHSIA KENAPA INCHLOSS SANGAT HEBAT!


Ok since ramai yg pelik kenapa INCHLOSS lotion sangat2 mendapat sambutan hangat..

1)    Lotion ni sangat wangi dan xterlalu panas,dia dingin dan mesra pengguna.

2) Hanya sekali sapuan anda boleh lihat perbezaan inci anda (pastikan ukur sebelum guna)

3) Inchloss diformulasi dari bahan2 semulajadi yg selamat utk wanita hamil, menyusu atau gastrik.. 

4) Kita boleh mengawal bahagian tubuh mana yang hendak dikuruskan jadi kalau yg kurus 

sekadar nak buang lemak2 sikit2 tu pon beli cuba..pasti puas hati! 

5) Yang pasti dengan inchloss pengeluar dah hantar utk dibacakan 30juzuk alquran di 

mahad tahfiz bukit mertajam penang... Semoga lebih dirahmati..(Jd jangan langkah ya)



Jadi kepada yg belum mencuba inchloss anda boleh try now..jika anda sedang makan pil 

kurus atau dalam rawatan kurus pun boleh apply untuk percepatkan proses pembakaran lemak! 



Ichloss sangat selamat dan berkesan! 

Hanya sapu pada tempat tempat yang penuh lemak yg ingin dilenyapkan! 

Ada Halal Jakim dan berdaftar dgn KKM. 

Badan semua yg berlemak akan semakin kecut and kulit makin cantik sebab 

Inchloss ni sejuk malah lembut, 

wangi and untuk kulit lebih cantik & mulus - All in one!


Harga RM75.00 

SiLa MaSukKaN PeSaNaN AnDa Di SiNi

Name:
Email Address:
Contact No.:
Product :
Paste your payment here :
Address :

This online form was provided by Freedback.

Kalau Followers kat sini..dapat diskaun dari saya