BVRC Collagen


DIRUMUS KHAS 100% BAHAN SEMULAJADI
 

~PATI COLLAGEN ASLI
~PATI APPLE STEM CELL
~PATI STRAWBERRY STEM CELL
~PATI BUNGA SAKURA
~GLUTHATHIONE
~VITAMIN C & VITAMIN E





  APA KATA MEREKA

Kita bukan cakap pasal kulit,
kita
bukan cakap pasal kecerahan,
Kita bukan cakap soal mekap,
Yang kita nak cakap kat sini adalah pasal parut dua bijik kat.muka tu,mmg almaklum lah,smuanya manusia,tak boleh lari dari jerawat kan..apa lagi remaja..biasa latu,time2 dtg bendera merah,time tu la subur pada muka..
So,gmbr ini mngisahkan jerawat dan parut2 nya skali hilang bermula hari 1 hingga hari ke 4..
,bangun je tido,tgk2 dah ada 2 bijik jerawat,kita buat biasa je sbb kita tahu,dgn BVRC insyallah parut cepat hilang sbb BVRC ni menukarkan sel2 mati dan lama kepda sel2 baru sentiasa mmperbaiki kulit dr dalam..
Sesetgh org kalau anda prasan,bila naik jrawat,bekas jrawat akan jd hitam dan kekal di situ smpai bila2 kan.
So,sbelum org itu adalah anda,baik anda cepat amalkan BVRC sebelum ia terlambat.yg mana dah pun terjadi,jgn risau,masih belum terlambat,cuma sabar la,bila muka anda dh teruk dgn parut,kene la sabar,jgn la push kami tnya bila nk hilang bila nk hilang,kami hnya mngeluarkan formula terhebat ni,tp Allah maha hebat,Dia yg menghilangkan sgalanya dgn berkat usaha anda..

So ,x salah anda cuba kan..biarkan gambar berbicara



 
EFFECTIF UTK :
~MENCERAHKAN DAN MEMUTIHKAN KULIT MUKA DAN BADAN
~MENCERAHKAN TEMPAT2 YG GELAP SEPERTI SIKU, BAWAH LENGAN, BELAKANG LEHER, CELAH PEHA DAN LUTUT
~MEMUDARKAN DAN MENGHILANGKAN PARUT
~MERAWAT JERAWAT DARI DALAM DAN MENGERINGKAN JERAWAT
~MERAWAT MASALAH RESDUNG
~MENGHILANGKAN JERAGAT
~MENAIKKAN SERI WAJAH SECARA SEMULAJADI
~MENGECILKAN LIANG PORI
~MELAMBATKAN PENUAAN DAN KEDUTAN PADA KULIT
~MEMBEKALKAN VITAMIN DAN NUTRISI HARIAN YG LENGKAP UTK BADAN
~MELEMBABKAN KULIT YG KERING DAN MENGGELUPAS
~MENCANTIKKAN DAN MENCERAHKAN MATA
~MENGURANGKAN MASALAH KEGUGURAN RAMBUT
~MENGHASILKAN KULIT YG KELIHATAN FRESH DAN BERSIH
BENTUK SERBUK: 
1SUDU PAGI, 1SUDU MALAM
SUDU COMEL DISEDIAKAN









 HARGA PROMOSI 
RM50.00

SiLa MaSukKaN PeSaNaN AnDa Di SiNi

Name:
Email Address:
Contact No.:
Product :
Paste your payment here :
Address :

This online form was provided by Freedback.

Kalau Followers kat sini..dapat diskaun dari saya