Sabun Gluta






berat 150g. - Harga RM35

-------------------------------------------------------------------------------


berat 130g (tiada kotak) - Harga RM16

1 dzn RM84.00

Mari atasi masalah kehitaman di bahagian ketiak dan peha anda hari ini..

Jangan biarkan ia menganggu penampilan anda di depan suami,

pakwe dan kawan-kawan.


Mmg berbaloi-baloi anda laburkan rm35 untuk dapatkan produk ini.

Percayalah ia betul2 berkesan..Jangan kedekut untuk kulit yang cantik....


Untuk suami anda juga..biar ada lebih berkeyakinan dengan ketiak dan celah peha yang bersih tanpa noda-noda hitam..

Ibu2 mengandung pasti mengalami masalah ini, melaburlah untuk atasi masalah ini..
GLUTATHIONEMenolong memudar dan menghilangkan masalah kulit seperti pigmentations, jerawat dan parut jerawat, age spots dan freckles.KOJIC ACID lebih efektif daripada whitening ejen yang lain seperti hidroquinon yang berbahaya. Kojic acid selamat dan tidak mendatangkan efek yg berbahaya seperti hidroquinon tu. Ia adalah natural ekstrak yang mencerahkan cela2 dan parut.

Penggunaan yang berterusan akan membuatkan kulit lebih cerah, muda, glowing dan kulit sekata tanpa apa2 masalah kulit dari sehari ke hari Formula unik ni akan membuatkan kulit kelihatan lebit cepat cerah, jerawat parut dan cela2 dimuka dapat dihilangkan

Untuk semua jenis kulit.


BFAD approved.
Dermatologist test.
Diambil daripada klinik,available di klinik saja.
betul2 berkesan untuk kesan pencerahan seluruh badan.
boleh digunakan badan/muka.
Cukup cuci muka menggunakan whitening gluta soap untuk 2kali sehari. Sentiasa gune sunblock untuk kesan yang cepat dan menghalang panahan matahari


BENEFITS:

MENGHILANGKAN JERAWAT/PARUT/PIGMENTASI/STRETCHMARKS DAN CELA
MENGURANGKAN KEDUT
MENCERAHKAN KULIT YG KUSAM/GELAP
MENYAMARATAKAN TONA KULIT



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------


TESTIMONI


thanks alot coz recommend me the right product.. maklum le sejak mengandung ni byk betul tmpt yg dulu cerah dah jadi gelap..nak bgtau ni.. saya pakai sabun ni tak sampai seminggu kawasan kehitaman tu dah mula kurang.. sampai my husband pun perasan hihi.. im really happy.. nice dealing with you


From..Snow

----------------------------------------------------------------------------------------------------

SABUN GLUTA KOJIC 3 LAYER




SAIZ BESAR 130G

Harga RM18
1 dzn RM96.00

♥ Diperkaya dengan gabungan 8 bahan utama terbaik produk kecantikan pada hari ini.. Glutathione Milk, Arbutin, Kojic, Licorice, Kolagen, Rosehips, Vitamin C & E dan Virgin Coconut Oil.

♥ GLUTATHIONE, KOJIC, ARBUTIN, LICORICE-->> [AGEN PEMUTIH]

♥ MINYAK KELAPA DARA-->> [BAGUS UTK MSALAH KULIT]

♥ VITAMIN E -->> [UTK PARUT]

♥ VITAMIN C-->> [MENCEGAH DARI CELA, MERAWAT KULIT, CERAHKAN KULIT]

♥ COLLAGEN-->>[LEMBABKAN KULIT, AWET MUDA],

♥ ROSESHIP
FUNGSI:
♥ mencerahkan kulit anda dengan membuang sel-sel kulit mati pada lapisan paling luar secara berperingkat. Hasilnya kulit lebih tampak cerah, muda & tegang.
♥ Membantu mengecutkan, mengurangkan, menghilangkan jerawat & kulit berminyak. Perubahan boleh dilihat seawal 3 hari sahaja
♥ Menyamaratakan ton warna kulit yang tidak sekata
♥ Membuang sel-sel kulit mati pada lapisan pertama kulit sahaja.
♥ Menyelesaikan masalah whitehead/blackhead.
♥ Mengatasi masalah melasma .
♥ Memudarkan parut jerawat di muka & badan
♥ Mencerahkan kulit muka & badan
♥ Allergy Tested
♥ Hypoallergenic
♥ Memudarkan dan menghilangkan kesan-kesan hitam di celah-celah lipatan seperti di ketiak dan celah peha.
♥ Menegangkan kulit.
♥ Menyelesaikan masalah pigmentasi dan jeragat
♥ Anti-ageing
♥ Kelebihan VCO yang terdapat dalam sabun ini mampu melembapkan kulit dengan serapan yang cepat.
♥ Mengurangkan masalah kekeringan kulit kerana diperkayakan dengan tambahan Vitamin C & E.
♥ Bagi wanita yang sudah bersalin,boleh gunakan pada badan untuk memudarkan dan menghilangkan parut 'stretch marks'

CARA GUNA:
1. cuci muka anda dengan sabun ini dan tinggalkan selama 3-5 minit di kulit muka @ badan anda sebelum bilas dengan air bersih. Untuk kulit sensitif cukp sekadar 30-60 saat.

SiLa MaSukKaN PeSaNaN AnDa Di SiNi

Name:
Email Address:
Contact No.:
Product :
Paste your payment here :
Address :

This online form was provided by Freedback.

Kalau Followers kat sini..dapat diskaun dari saya