Scrub Miss V Extra Ketat



                   **SAYA TAK PROMOTE KALAU SAYA TAK GUNA

"Secalit saja..secalit saja uuuooolll....ketatttt, nikmattt 1 mlm smpi pagi
Miss v ketat, cantik, wangi, xgatal, xdak cik putih.
Serbuk scrub ni guna luaran saja, xperlu telan2 pun tp kesan superbbb mantap"


Apa istimewanya scrub miss V ni..

lepas gosok scrub ni kan,rasa bibir miss v lembut ja..wangi jaa...ke..tatt ja..betul tak tipu..rasa segar tau..pasai ada bunga ros,tu yg segaqqq bugaqqq tuuu...try naaa,tak try rugi...produk homemade ni...

Laki pun boleh guna gosok kot celah2 paha bagi putih sbb scrub ni ada fungsi whitening. 

Beli handbag,beli brg mekap boleh,takkan nak jaga `ASET PENTING' tak boleh kannn 😎😎

Hampa semuaaa...kami nak tanya ni, hampa ada masalah2 wanita mcm kat bawah ni dak
⬇⬇

😥 Miss V berbau dan busuk
😥 Miss V hitam legam
😥 Miss V kering
😥 Miss V longgar
😥 Kentut vagina
😥 Masalah buasir
😥 Kurang nafsu ketika bersama
😥 Suami sentiasa elak untuk bersama
😥 Keputihan terlampau banyak
😥 Gatal2 dan selalu garu miss V
⬆⬆


Kalau ada, hampa kena try scrub miss V ni..wajib try..sebab apa? Sebab scrub ni terlampau best...best sgt2..kalau tak best saya tak promote 😁

Cara guna?
Basahkan kulit,ambik sedikit scrub, sapu dan gosok pada sekeliling miss V, bibir miss V sampai ke dalam miss V. Boleh jugak ke kawasan punggung, ketiak, leher,lutut dll, biar selama 3 minit,basuh dan bilas bersih..

Tau dak awat scrub ni best? sebab scrub ni dibuat daripada bhn2 terpilih antaranya :
Manjakani (rapat) ✅
Bunga ros (wangi)✅
Habbatussauda ✅
.
Harga Promosi RM35 exc pos..

Wassap 010-3967697

TAK RUGI TAU MELABUR UNTUK CIK ABG
YG BELUM KAHWIN PUN BOLEH PAKAI,JAGA MISS V BIAR DARI AWAL 





Fungsi Scrub Miss V Extra Ketat



1. Mencerahkan kulit dipermukaan Miss V dan celah peha dari kesan kehitaman 

2. Mewangikan dan mengetatkan Miss V

3. Menganjalkan dan cerahkan bibir Miss V agar kelihatan seksi.

4. Membantu menanggalkan sel kulit mati dan menjadikan kulit lebih sekata dan halus.

5. Merawat masalah keputihan

6. Merawat masalah buasir

7. Kembalikan kehangatan hubungan suami isteri





Cara Guna


Cubit sedikit scrub sapu keliling kawasan Miss V, tepi bibir dan dalam bibir Miss V. Lanjutkan sapu hingga punggung. Gosok-gosok perlahan dalam 3 minit. Biarkan hingga kering, lepas tu bilas mandi macam biasa. 

Tips nak extra ketat : campur serbuk ni dgn sedikit air suam dan bulat2 kan..masukkan dlm miss V dan biarkan. Dalam 2 jam boleh cuci dan korek balik.

Boleh guna 2 kali sehari untuk kesan yang cepat.
Scrub ini juga boleh gunakan untuk ketiak dan badan.

Klu nak superb power lagi, boleh juga guna Extra Rapat Miss V Spray untuk extra rapat dalaman miss V.


Bahan-bahan Scrub

Manjakani, habbatussauda, mawar, soya dll..dijamin halal, suci dan selamat.



########################

BELANJA TESTIMONI DULU YA

########################








SiLa MaSukKaN PeSaNaN AnDa Di SiNi

Name:
Email Address:
Contact No.:
Product :
Paste your payment here :
Address :

This online form was provided by Freedback.

Kalau Followers kat sini..dapat diskaun dari saya